Dåliga bloggar är det nya bra

Internettrender är som det mesta ständigt varierande och just nu har en annan sida av bloggandet fångat mitt och vänkretsens intresse.

De dåliga bloggarna. Bloggarna som uppdateras frekvent, men med ett så ointressant innehåll att klockorna stannar. Det kan vara en rad om vad man gjorde idag eller någonting annat som internetläsare sällan bryr sig om. Men en dålig blogg ska inte bara ha dåligt innehåll utan den ska även vara präglad av ful design och dålig svenska för att riktigt fastna på rss-listorna. Och när den väl har letat sig in där är cirkeln igång, man tipsar vännerna som håller koll på den mystiska bloggaren eller bloggerskan  och diskuterar det mer än Schulman. På många sätt påminner de dåliga, fula, bloggarna om nittiotaletd dåliga, fula, personliga hemsidor. De som gjordes för att testa tekniken snarare än att förändra världen. Bäst blir det såklart om de dåliga bloggarna har en lika dålig hemsida som komplement, då blir det nästan för underhållande.

Några länkar tänker jag dock inte bjuda på eftersom jag är en god och snäll människa som inte vill andra illa. Eller hur det nu var (dvs. fråga mig på msn).

När man sedan har de dåliga bloggarna under kontroll (inte sällan kan upptäckten av en ny dålig blogg fungera som ett helt nav för att upptäcka nya usla bloggar via kommentarerna) släpper lite av prestationsångesten för att skriva egna blogginlägg. Det ska mycket till för att det blir sämre och om det mot förmodan skulle bli det kan man trösta sig med att man alltid är trendig i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0