Dagens tvättstugefars

Var tvungen att tvätta idag. Och eftersom huset jag bor i har blivit uppköpt av en ny hyresvärd har vi fått en ny, fin tvättmaskin i tvättstugan. Som jag inte tvättat på innan. Men man brukar sällan behöva vara civilingenjör för att förstå en tvättmaskin så jag antog att det skulle gå bra ändå.

Jomentjena.

Hela eftermiddagen har varit farsliknande. Jag har sprungit ner för alla trapporna, till källaren, startat (tror jag) ett program. Sen har jag stapplat upp till lägenheten, väntat en timme för att sedan gå ner igen. Allt detta har skett med extrem träningsvärk i baksida lår så speciellt mysigt, det har det inte varit. Och antagligen har det säkert sett rätt lustigt ut.

För jag har sprungit upp. Och ner. Och upp. Och ner. Osv. Första gången blev det inte ens blött. Andra gången blev det bara blött men inte rent. Den tredje gången (den som är aktiv nu) verkar vara ett rekordlångt tvättprogram som just nu är uppe på två timmar. Ska snart stappla ner igen och se hur det går. Dessutom hörde jag en massa dunkande tidigare och blev livrädd att jag råkat sabba tvättmaskinen. Sen insåg jag dock att grannarna körde en technotisdag igen med tillhörande dunka-dunka. Som om inte technolördagen och technosöndagen vore nog...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0