Tatueringsblogg - Del 2

image29

Svullnaden har gått ner nu och ersatts av världens största, konstanta leende. Fan vad nöjd jag är. Men ja. Vill man vara fin får man lida pin. Tydligen ska placeringen vid skuldrorna, ryggen, vara ett av de jobbigaste. Jag trodde den värsta biten skulle vara då nålen gick över ryggraden, men frågan är om det inte gjorde ondare då nålen närmade sig skuldrorna. Då gjorde det inte bara ont där nålen var utan även neråt triceps/armbåde. Inte helt mysigaste känslan. Men återigen. Lätt värt det. Trots att jag inatt (och många kommande nätter) fått sova som ett grillspett. Jag gillar annars att sova på rygg men har fått alternera mellan vänster sida, höger sida och magsovande. Ja. Som ett grillspett alternativt grillad kyckling.

Återigen. Det är värt det.

Nu ska jag snart åka ner på gymmet. Nej, inte för att träna. Det får jag inte. Däremot har jag lånat ut min Wii och Wii Fit för att låta personalen och intruktörerna testa Nintendos påhitt. Se om det är ett bra redskap eller inte. Se om man bör säga upp sitt gymkort och Wii Fitta på heltid. Någonting säger mig att så inte kommer vara fallet.

Men innan det, då blir det sommardäck på bilen. Jajjemen, Sundsvall har också fått sommar/vår-väder. Till slut. Äntligen. Och så vidare. I loving it. Och om en månad, om vi har tur, får vi flytta in i vår nylägenhet. Om jag skulle vara med i en musikal är det typ nu jag skulle sjunga en sång om hur mycket jag älskar livet. Men, jag är inte med i en musikal så jag tror jag skippar det.

Kommentarer
Postat av: Angelica

hur mkt gick den loss på då?

2008-04-30 @ 09:04:36
URL: http://supergirlsdontcry.wordpress.com
Postat av: Angelica

aha! inte så fasligt ändå. tror mina kommer gå på 500 resp 1000 :D de är rätt små. snyggt blev det!

2008-04-30 @ 09:30:16
URL: http://supergirlsdontcry.wordpress.com
Postat av: Fredrik

Supersnygg! :D

2008-05-15 @ 21:42:33
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Sofia

Fredrik: Tackar :D

2008-05-16 @ 21:00:10
URL: http://soffipro.blogg.se
Postat av: Frida

Fin! Hur lång tid tog din att göra? Jag är juh lite mesig när det kommer till smärta. Så när några säger att det inte gör ont, så tycker nog jag det ändå:] Men som du sa, man är juh fin resten av livet! Vart gjorde du din?

2008-05-22 @ 07:48:51
URL: http://friday1984.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0