Intressant efter 1950?

Sitter och är ovanligt duktig och effektiv idag. Skönt. Tentan är färdig, några LOTP-betyg satta och jag småfixar både här och där. Men jag har ett problem. Sista delkursen på historian handlar om tiden efter andra världskriget tills nu. Vi får välja valfritt ämne och skriva 5-10 sidor om det plus muntlig presentation. Ramarna är ganska fria. Men jag har afasi. Eller snarare dålig fantasi. Kommer inte på någonting "kul" att skriva om. Kalla kriget och Vietnamkriget känns lite för enkelt, uttjatat och skittråkigt. Men samtidigt praktiskt eftersom det finns material i kursboken och så. Tänkte egentligen skriva om den norska blackmetalscenens kyrkobränder i början av 90-talet, men fegade ur. Hoppyläser Lords of Chaos istället.

Men. Tips om skrivämne mottages gärna. Bra, spännande och väldokumenterat är kraven. Eller ja. Bara det finns en vetenskaplig källa att hänvisa till så är saken biff.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Kan du spekulera i hur finanskrisen kommer påverka framtiden? Det vore fränt. Typ dra paralleller eller nåt bakåt i tiden..

2009-01-02 @ 17:49:20
URL: http://supergirlsdontcry.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0