Dagordning

Med en kropp lika välmående som efter en timme i köttkvarnen ska jag försöka hårdjobba idag. Träningsvärken är outhärdig och blåmärkena många, men det var det värt. Sjukt kul thaiboxningspass igår. Hittade en överväxel när vi clinchade och fick till bra knän. Skoj.

Men. Idag jobb. Såklart. Klev upp 08 som vanligt. Kaffe och datorsittning på en gång. Förberedelser inför tentan, leader of the pack-texter och spel är dagens plan. Kanske ev. lite träning vid 17.30 om kroppen vill. Sen ikväll blir det sushi som extrapresent till J. Blir sjukt gott.

Först ska dock det jävla Osmanska riket sammanfattas. Booooooring. Närå. Roligare än parlamentskrisen i England. Och seriöst, vad är det för fel att ha lite fantasi när man kommer på kunganamn? James I, Charles I, Charles II, James II är kungarna i den fasen. Lätt att hålla reda på det eller hur. I synnerhet när man dessutom har en miljon årtal att plugga in (eftersom de inte kunde komma överrens om någonting och hålla det längre än två år typ. Ah)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Visste du att det var Johan utan land som skrev under Magna Charta?

2008-11-19 @ 11:13:52
URL: http://supergirlsdontcry.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0