Intressant vecka ink.

Lite lugnare den här veckan. Skönt. Kunde sova ut i morse utan att ställa alarm på typ 7. Skönt. Sitter just nu och jagar telefonuppgifter till Entombed som lirar på torsdag. Går väl sådär. Men jag kämpar på i alla fall. Introduktion till moment fyra senare idag. Kan bli intressant kurs. 1800-tal till 1950. Hoppas på mycket fokus kring emigration och spanska sjukan, men det är kanske att hoppas på för mycket när det säkert finns en, två eller tio kungar som tigger om uppmärksamhet istället.

Morgondagens lön är också rätt efterlängtad om man säger så. Som den så sällan är. Vip-kväll på Ittalla dessutom med 30%. Hurra tycker alla utom personalen. Här ska det shoppas. Blir även bord till spelrummet den här veckan, aningen eftertraktat om man säger så. Sedan till helgen blir det ordentlig spelkväll hos Hård/Persson med allt vad det innebär. Förmodligen skjuts det en del zombier i Left 4 dead.

Annars är temat för helgen flytt. Inte för egen del tack och lov utan snarare Farmor och Farfar. Det kommer kräva en hel del krafter. En heeeeel del. Det kommer finnas ungefär fyra-fem bestämda viljor som försöker bestämma och för min del vill jag hjälpa till i bakgrunden. Helst genom att passa lillkusinen Saga på 1,5 år. Eller en hundvalp. Eller i värsta fall en gammal hund. Eller, ännu värre, passa min egen syrra. Eller nått. Saga har för övrigt släktens häftigaste namn. Saga Hård. Ett substantiv till förnamn och ett adjektiv till efternamn. Fattas bara ett verb som mellannamn och svensklärartönten Sofia är nöjd.

Julpynt på söndag för övrigt. Julpynt och julgodisätning. Det kommer bli grymt. Men nu jobb och, om den ömmande kroppen tillåter, lite combat senare ikväll.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hörru! Vilken text analyserade du på språkhistorian?

2008-11-24 @ 14:36:02
URL: http://supergirlsdontcry.wordpress.com
Postat av: Sofia

Vet inte om jag analyserade någon text, osäker på om vi hade det som uppgift. Har inget minne av det iaf.

2008-11-24 @ 14:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0