Best-of-sysselsättning

Jag är ganska spretig. Varvar träningsfreak med att vara skitig hårdrocksjournalist och seriöst brillo till skolfröken. Varför välja när man kan vara allt liksom?

Idag är en dag där allt mixas. Inledde med morgonthai. Skönt och bra gick det. Om en månad är det match i Umeå. Hårdkörning tills dess, men det börjar kännas riktigt fint. Efter thaien blev det Medelpadsarkivet och kvinnornas uppbåd. Rätt spännande att se hur organisationen växte fram 1914 som en reaktion på krigshotet iom första världskriget. Visserligen fick jag inte så mycket matnyttigt till uppsatsen, men spännande var det iaf.

Just nu sitter jag och laddar för kvällen. Dj-battle på Deströyers förfest. Blir skoj. Plockar lite plattor och försöker varva gammalt och nytt. Men det blir nog bra. Rätt skönt att veckan är över och att Nordfest blir imorgon, mycket jobb och många intervjuer har det blivit, vilket så klart är kul. Snackade med Frost i Satyricon igår. Intressant och trevligt, men det krävdes fokus av jedinivå för att hänga med i norskan. Resultatet går att läsa i ST idag.

Nu dock; powernap och jakt efter en försvunnen skiva. Tiamat hade åkt bil och istället för den skiva som skulle ligga i fodralet var det mammas Jonas Gardell-album. Inte riiiiiiiktigt samma sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0