Bra helg (+ min sambo är bäst i världen)




Helgen var strålande. Stockholm bjöd på det finaste av väder när morbror Svantes radhus skulle tömmas till nyvillan med utsikt att dö för. Helt fantastisk utsikt och ett mycket mysigt hus ute i Lännersta, dit blir det att hälsa på framöver. Men om helgen ska sammanfattas så är det just med flytt för det blev inte mycket annat nere i huvudstaden. Lådor, möbler och konst skulle forslas mellan bostäderna och träningsvärken i vaderna skvallrar om ett bra jobb. Det är rätt skönt att sova på kvällen när man gjort ett fysiskt, hårt jobb hela dagen. Och på lördagen lyxades det till med köttspjut, några goöl och finglass. Det hade vi gjort oss förtjänta av. Dagen efter kom även grannen upp med en nybakad rabarberpaj. Kändes på något sätt väldigt mycket som en amerikansk film av någon anledning.

Sedan hem i går kväll. J jobbade natt och fanns inte hemma. Dock väntade en överraskning av fina mått. Sambon och föräldrar hade fixat trätrallen på vår balkong och det var så fint att klockorna stannade. Nu ska vi slutfixa i veckan, men jävlar vad bra det kommer bli. Spana bilden ovan och förstå vad jag menar. Och i vanlig ordning har jag inte orkat vrida bilden. Vrid huvudet om det ska ses i original.

Annars då? Mjukstarter på måndagar är lite fånigt tycker jag. Så jag klev upp 06.00 imorse och betade av två timmar muay thai samt en joggingrunda i regnet. Man känner sig alltid lite, lite duktigare när man springer i regn. Sedan blev det en tur till frisören och kort shopping på stan. Fullspäckat, men oj så trevligt.

Kommentarer
Postat av: sara

åh så fint! men ni har ju en bostadsrätt, det är roligare att lägga ner pengar och möda då :)



var köpte ni den och vad kostade den?

2009-04-28 @ 09:23:39
URL: http://bebis2008.blogspot.com
Postat av: sara bebis2008

ja, precis, och de är ju skitsnygga! kanske man skulle unna sig det nu när vi måste vänta med husletandet också... som det är nu kan man inte vara därute.



åh GUD så billigt!!!!! kollar man på motsvarande läge, storlek etc. i helsingborg så är du ju uppe i 1,5 miljon minst..... hmpf.... man bor på ett jävla ställe alltså....

2009-04-28 @ 11:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0